top of page

Projecten

Bent u op zoek naar een leuke activiteit met collega's, vriendinnen of familie? Wilt u graag creatief bezig zijn? Heeft u al eens gedacht aan het maken van een (gezamenlijk) schilderij? Voor diverse groepen heb ik een workshop schilderen verzorgd, waarvan hieronder een paar voorbeelden. Heeft u zelf een idee of juist niet? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijgezellen dag

Als kado voor het bruidspaar maakten de bruid en haar vriendinnen tijdens de vrijgezellen dag een portret op 12 canvasdoeken! Het resultaat was fantastisch!

3. Projecten (1).png

Teambuilding

Tijdens het teamuitje maakten alle leerkrachten van kbs De Hoeksteen in Vlaardingen een gezamenlijk schilderij. Het thema, de kleuren, maar ook het afstemmen van de verschillende canvasdoeken op elkaar, alles bepaalden zij samen. Een knap staaltje teamwork! Het eindresultaat hangt sindsdien in de school!

3. Projecten (7).JPG

Sidelingenpark

Tijdens het Funpark in het Sidelingenpark in Rotterdam was het voor alle kinderen uit de omgeving mogelijk om een schilderij te maken. Zo gingen er op één dag meer dan 50 kinderen naar huis met een kunstwerk!

3. Projecten (2).jpg

Dikke Dames 

Verschillende bedrijven hebben al als teamuitje een Dikke Dame geschilderd! Fijn, als uw bedrijf beschikt over een kantine of andere geschikte ruimte, waar uw personeel onder begeleiding een vrolijk schilderij kan maken.

SEW (1).JPG
bottom of page